Google analytics en adwords accounts beheren

Geplaatst op 15 februari 2009 in Google »
Het beheren van Google (adwords) accounts en analytics profielen kan, zeker als het ook accounts en profielen betreft die niet van jezelf zijn, behoorlijk ingewikkeld zijn. Analytics Webontwikkelaars hebben vaak al een Google account en uit gemak en service voor de klant... (lees verder)

Google in 2009 deel 2: bounce rate en usability

Geplaatst op 29 januari 2009 in Google »
In deel 1 van deze serie over Google in 2009 hebben we al aangegeven dat Google zijn rankings steeds meer gaat baseren op menselijk gedrag (behavioral ranking). Zaken als CTR, Bounce Rate en Time on site worden steeds belangrijker. In... (lees verder)

Google in 2009 deel 1: CTR, time on site en meer

Geplaatst op 19 januari 2009 in Google »
In de serie artikelen 'Google in 2009' proberen we een beeld te schetsen van belangrijke veranderingen die Google in 2009 zal ondergaan, wat de consequenties zijn en wat we kunnen doen om mee te gaan in de ontwikkelingen van Google. Alles... (lees verder)

De Google Pagerank; een paar antwoorden

Geplaatst op 07 november 2008 in Google »
Er heerst nog al eens de nodige onduidelijkheid over de Google Pagerank. Ook van onze klanten krijgen wij regelematig vragen over dit onderwerp. In dit artikel daarom antwoorden op de meest voorkomende vragen over de Google Pagerank. Wat is de Google... (lees verder)

Hoe kunnen we u helpen?

 Aan de slag met uw website, huisstijl of online strategie? Vraag gerust meer informatie of kom eens langs. Vul uw naam en telefoonnummer of e-mailadres in en klik op verzenden. Dat is alles!

Bellen kan natuurlijk ook: 0522 47 57 32

Contact

Santhos
Industrieweg 5
7944 HT Meppel
Drenthe

+31(0)522 47 57 32
info@santhos.nl »

  • Santhos op Facebook
  • Santhos op Twitter
  • Santhos op Google+
  • Santhos op LinkedIn

Volg Ons