15

februari
2009
in Google »

Google analytics en adwords accounts beheren

Het beheren van Google (adwords) accounts en analytics profielen kan, zeker als het ook accounts en profielen betreft die niet van jezelf zijn, behoorlijk ingewikkeld zijn. Analytics Webontwikkelaars hebben vaak al een Google account en uit gemak en service voor de klant... (lees verder)

29

januari
2009
in Google »

Google in 2009 deel 2: bounce rate en usability

In deel 1 van deze serie over Google in 2009 hebben we al aangegeven dat Google zijn rankings steeds meer gaat baseren op menselijk gedrag (behavioral ranking). Zaken als CTR, Bounce Rate en Time on site worden steeds belangrijker. In... (lees verder)

19

januari
2009
in Google »

Google in 2009 deel 1: CTR, time on site en meer

In de serie artikelen 'Google in 2009' proberen we een beeld te schetsen van belangrijke veranderingen die Google in 2009 zal ondergaan, wat de consequenties zijn en wat we kunnen doen om mee te gaan in de ontwikkelingen van Google. Alles... (lees verder)

7

november
2008
in Google »

De Google Pagerank; een paar antwoorden

Er heerst nog al eens de nodige onduidelijkheid over de Google Pagerank. Ook van onze klanten krijgen wij regelematig vragen over dit onderwerp. In dit artikel daarom antwoorden op de meest voorkomende vragen over de Google Pagerank. Wat is de Google... (lees verder)

Contact


Santhos
Industrieweg 5
7944 HT Meppel
Drenthe

info@santhos.nl »