17

december
2013
in Over Santhos »

Vaarwel oude website, we zullen je missen. Welkom nieuwe website!

Vrijdag 13 december 2013 (het is allemaal goedgekomen :p) was het eindelijk zover. Onze nieuwe website ging live. Een mooi moment om nog even bij stil te staan. Al in 2011 lag er een eerste nieuw ontwerp! Deze heeft het... (lees verder)

14

april
2009
in Over Santhos »

Inside Santhos 1: drukke tijden!

Momenteel zijn we druk bezig met opdrachten op het gebied van webdesign, usability, zoekmachine optimalisatie en grafische vormgeving. Inside Santhos is een terugkerend item waarin u meer te weten komt over het bedrijf Santhos. We zullen afgeronde projecten bespreken, u een... (lees verder)

18

januari
2009
in Over Santhos »

Rss-feed beschikbaar voor het Santhos Weblog

Santhos stelt vanaf nu een rss-feed beschikaar waarmee u automatisch op de hoogte kunt worden gehouden van alle ontwikkelingen omtrent ons bedrijf en de wereld van het internet. De rss-feed bevat alle berichten en artikelen die op ons weblog worden... (lees verder)

5

januari
2009
in Over Santhos »

Santhos blikt terug en kijkt vooruit

Allereerst willen wij iedereen een gelukkig en succesvol 2009 toewensen! Ook in het komende jaar vertrouwt Santhos erop u vol enthousiasme en professionaliteit van dienst te zijn op het gebied van webdesign en grafische vormgeving! Terugblik op het afgelopen jaar 2008 is... (lees verder)

31

oktober
2008
in Over Santhos »

Santhos Weblog Online

We zaten er al een tijdje tegenaan te hikken, maar nu is het dan eindelijk zover: ons weblog is online! Ook al schijn je er tegenwoordig niet meer om heen te kunnen; we hebben er toch een tijdje over na... (lees verder)

26

oktober
2008
in Over Santhos »

Santhos in Web Design Index

Met gepaste trots kunnen we mededelen dat onze website www.santhos.nl is opgenomen in de nieuwe editie van de Web Design Index by Content 4! De Web Design Index geeft ieder jaar een overzicht van vooraanstaande websites binnen bepaalde vakgebieden zoals kunst,... (lees verder)

Contact


Santhos
Industrieweg 5
7944 HT Meppel
Drenthe

info@santhos.nl »