Santhos blikt terug en kijkt vooruit

maandag 05 januari 2009

Allereerst willen wij iedereen een gelukkig en succesvol 2009 toewensen! Ook in het komende jaar vertrouwt Santhos erop u vol enthousiasme en professionaliteit van dienst te zijn op het gebied van webdesign en grafische vormgeving!

Terugblik op het afgelopen jaar

2008 is voor Santhos het jaar geweest waarin we onze definitieve doorstart hebben gemaakt. We zijn fulltime met ons bedrijf aan de slag gegaan en hebben hiervoor een hoop dingen opzij gezet. Alhoewel dat niet altijd meevalt is het zeker geen teleurstelling geworden. Integendeel zelfs!

We hebben een hoop nieuwe klanten mogen verwelkomen en verschillende succesvolle websites ontwikkeld waaronder speelgoed-en-kadohuis.nl, podiumagenda.nl en kennisbureau.nl.

Ons content management systeem hebben we verder doorontwikkeld en is in de basis uitgegroeid tot een gedegen systeem om websites mee te beheren en zoekmachinevriendelijk te publiceren.

Ook hebben we op het gebied van zoekmachine optimalisatie niet stilgezeten. We hebben de ontwikkelingen op dit gebied het afgelopen jaar intensief gevolgd en bestudeerd. Op de zoekterm 'webdesign' zijn we inmiddels de top40 van Google binnengedrongen. Uiteraard gaan we in 2009 voor een top10 notering!

Al met al een geslaagd 2008!

Vooruitblik op het komende jaar

2009 heeft een hoop te bieden op het gebied van webdesign en grafische vormgeving. Diverse trends en ontwikkelingen hebben zich in 2008 aangekondigd en zullen zich in het komende jaar alleen maar verder gaan ontwikkelen.

Koploper hierin is natuurlijk de strijd om de hoge ranking in Google. Ook Google zit niet stil en er wordt al volop gespeculeerd over de wijze waarop Google websites in het komende jaar, en de verdere toekomst, zal gaan indexeren. Alhoewel je het met Google nooit zeker weet is wel zeker dat er weer een hoop gaat veranderen. In tegenstelling tot de invloed die het indexeren via de spiders van Google in het verleden had zal Google de ranking van een site steeds meer gaan baseren op het natuurlijk gedrag van mensen op een website. Daarnaast blijft content een grote rol spelen. Verzorg uw website daarom goed in 2009! Tevreden bezoekers, goede inhoud en voldoende updates leiden tot betere rankings!

Santhos heeft zich in ieder voorgenomen deze ontwikkelingen op de voet te blijven volgen. Tevens gaan we u in 2009 meer inzicht geven in ons bedrijf. Waar en hoe worden die websites en huisstijlen eigenlijk gemaakt? Wie zijn nou eigenlijk de mensen achter Santhos? Met 'Inside Santhos' neemt u een kijkje in onze keuken en laten wij u zien hoe bepaalde projecten tot stand zijn gekomen.

Tot slot zitten we met smart te wachten op de laatste uitgave van de Webdesign Index by Content 4 waarin we vol trots met onze website zijn opgenomen. De verwachting is dat deze in maart 2009 op de markt zal verschijnen.

Houd ons daarom goed in de gaten in 2009. Het kon nog wel eens een bijzonder jaar gaan worden!

Thomas en Anne

Contact


Santhos
Industrieweg 5
7944 HT Meppel
Drenthe

info@santhos.nl »