Inside Santhos 1: drukke tijden!

dinsdag 14 april 2009

Momenteel zijn we druk bezig met opdrachten op het gebied van webdesign, usability, zoekmachine optimalisatie en grafische vormgeving.

Inside Santhos is een terugkerend item waarin u meer te weten komt over het bedrijf Santhos. We zullen afgeronde projecten bespreken, u een kijkje in de keuken van Santhos geven, u kennis laten maken met de medewerkers van Santhos, enz...

Eigenlijk hadden we dit item al veel eerder willen starten met een videointroductie over ons bedrijf en onze medewerkers. Echter door de enorme drukte op het moment is dit er nog niet van gekomen. Omdat we toch iets van ons willen laten horen bij deze een beknopt overzicht van onze huidige werkzaamheden en onlangs afgeronde opdrachten.

Onlangs afgerond: De Kruistocht

Webdesign website De Kruistocht

De Kruistocht is de nieuwe interactieve sensatie van Amstor. Een tocht vol verassingen waarbij gebruik wordt gemaakt van onder andere GPS, Mobiele telefoon en camera.

Wij hebben de website ontworpen en gebouwd. De website zit vol geheimen waar deelnemers aan de Kruistocht geheime boodschappen kunnen bemachtigen door codes in te vullen. De website is volledig opgebouwd uit html en css wat we hebben aangevuld met het jQuery framework. We zijn erg trots op het eindresultaat. Zeker omdat de site ook prima te gebruiken is in Internet Explorer 6!

Ontwerp placemat Paviljoen aan 't Wiede

Ontwerp placemat Paviljoen aan 't Wiede

Ontwikkeling website alternatievegeneeswijzen-overzicht.nl

Ontwikkeling website AGO

De website alternatievegeneeswijzen-overzicht.nl biedt een landelijk overzicht van alternatief artsen en therapeuten. Inmiddels hebben zich al vele artsen bij de site aangesloten.

Lopende projecten webdesign, seo, usability en design

Werken met Paarden - Zoekmachine optimalisatie

Voor werken met paarden zijn we bezig met een aantal aanpassingen om de website op een aantal zoekwoorden beter te laten scoren in Google.

ICO Assen - usabilityadvies en ontwerp nieuwe website

ICO Assen heeft ons gevraagd advies uit te brengen op het gebied van usability en informatie architectuur bij de ontwikkeling van de nieuwe website. Naast het interactieontwerp zullen we tevens het visueel ontwerp voor de nieuwe website gaan maken.

Vincent Enso - Restyle website / zoekmachine optimalisatie

Vincent Enso is gespecialiseerd in onder andere interieuradvies en verkoopstyling. Momenteel werken we aan een nieuw ontwerp van de site om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren en vindbaarheid te stimuleren. Vervolgens zal er een zoekmachine marketing campagne worden gestart.

Vogelaars Hof - Ontwerp logo en ontwikkeling nieuwe website

Vogelaars Hof is een nieuw initiatief van Corine Vogelaar waarvoor wij momenteel een logo aan het ontwerpen zijn. Daarna zullen we tevens de website gaan ontwerpen en ontwikkelen.

Autospin - Ontwikkeling webshop

Autospin is een autobedrijf gespecialiseerd in BMW en Mini. De verwachting is dat we na de zomer een webwinkel zullen opleveren waarmee Autospin online autoonderdelen gaat verkopen.

Bij Dekkers Bed & Breakfast - Ontwerp en ontwikkeling website

Bij Dekkers is een luxe Bed & Breakfast in Emst. Santhos is momenteel bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van de website voor bij Dekkers.

Prezent by Nature - ontwikkelen en ontwerpen website en huisstijl

Voor Prezent by Nature, een praktijk voor cranio sacraaltherapie, werken we aan een nieuwe website en huisstijl.

Paviljoen aan 't Wiede - Ontwerp folder, placemats, briefpapier, menukaart, website

Voor Paviljoen aan 't Wiede zijn we bezig met het ontwerpen van een nieuwe folder, placemats, briefpapier, menukaart en website. De placemats zijn inmiddels afgerond.

Tevens zijn we voor diverse vaste klanten zoals speelgoed-en-kadohuis.nl en MMAXX doorlopend kleine opdrachten aan het uitvoeren.

Zoals u ziet zitten we voorlopig niet stil! En dat moet u ook zeker niet doen! Laat u niet weerhouden door ons drukke schema. We kunnen heel wat hebben. Voor vragen, informatie of advies neemt u gerust contact met ons op.

We houden u op de hoogte!

 

Contact


Santhos
Industrieweg 5
7944 HT Meppel
Drenthe

info@santhos.nl »