Vaarwel oude website, we zullen je missen. Welkom nieuwe website!

dinsdag 17 december 2013

Vrijdag 13 december 2013 (het is allemaal goedgekomen :p) was het eindelijk zover. Onze nieuwe website ging live. Een mooi moment om nog even bij stil te staan. Al in 2011 lag er een eerste nieuw ontwerp! Deze heeft het daglicht echter nooit gezien. Ook daarna zijn verschillende ideeën de revu gepasseerd. Maar we kwamen er maar niet uit. Nu, na 2 weken onafgebroken op volle kracht te hebben gewerkt is het dan toch gelukt. En het resultaat zie je voor je.

De perfecte weergave van waar we met Santhos momenteel staan. Vormgeving die bij ons past en een helder overzicht van de diensten en producten die we leveren binnen onze drie pijlers Websites & Internet, Ontwerp & Vormgeving en Marketing & Strategie. De website past bij deze tijd en is uiteraard ‘responsive’ wat inhoudt dat de website naast een gewoon computerscherm ook geoptimaliseerd is voor tablets en smartphones.

Een laatste terugblik
Toch zullen we onze oude website niet snel vergeten want deze website heeft veel voor ons betekend en ons ook veel gebracht. Hieronder zie je een screenshot van onze website op zijn laatste dag. Sniff sniff…

Santhos Website 2008

Inmiddels is het meer dan 5 jaar geleden dat we deze website maakten en alhoewel het nu misschien moeilijk voor te stellen is, destijds was het een vooruitstrevend design. We zijn in 2008 dan ook opgenomen in het wereldwijd uitgebrachte en toonaangevende boek ‘Webdesign Index’ en schreven daar destijds nog deze blogpost over.

Santhos Website in Webdesign Index 2008

Uiteraard is ook onze nieuwe website weer aangemeld voor een plekje in de volgende uitgave van de Webdesign Index. Hopelijk zal de geschiedenis zich herhalen.

Oude website, bedankt voor de afgelopen 5 jaar!

Contact


Santhos
Industrieweg 5
7944 HT Meppel
Drenthe

info@santhos.nl »