11

november
2010
in SEO »

Overweeg de juiste Title-tag voor je hoofdpagina

Het is een bekend gegeven dat keywords, en de positie ervan, in de Title meta-tag van grote invloed (kunnen) zijn op de ranking voor dat keyword binnen de organische zoekresultaten van Google. Nu is er meestal sprake van meerdere keywords waarop... (lees verder)

1

juni
2010
in SEO »

Bloggen voor een betere ranking of voor meer bezoekers?

Of beide? Dat is het beste natuurlijk. En natuurlijk het delen van waardevolle informatie. Waar het in de eerste plaats om gaat. Maar goed. Het bijhouden van een weblog is één van de dingen die vaak wordt genoemd in lijstjes met... (lees verder)

2

december
2009
in SEO »

Waarom rankt mijn site niet hoger? Google's geheimen

Iedereen die zich veel bezighoudt met zoekmachine optimalisatie zal het zich wel eens afvragen: ‘Waarom scoren die sites zo goed in Google en waarom wordt mijn website niet hoger geïndexeerd?’. Je hebt goede content geplaatst, houdt een weblog bij, bent... (lees verder)

17

november
2009
in SEO »

10 tips voor een betere vindbaarheid van je website

Onderstaande tips helpen u met het beter vindbaar maken van uw website. vraag links aan bij relevante (start)pagina’s, weblogs, directories en websites plaats relevante, waardevolle en unieke inhoud op je website ... (lees verder)

25

september
2009
in SEO »

Zelf je website optimaliseren voor Google

Gevonden worden in Google is belangrijk. Het behalen van een goede positie in de zoekresultaten valt echter niet mee en er is niet altijd budget om een professioneel bedrijf in te schakelen. Dat wil echter niet zeggen dat het behalen... (lees verder)

11

september
2009
in SEO »

W3C Validatie en SEO

Het W3C (World Wide Web Consortium) is een organisatie die webstandaarden voor onder andere HTML, XML en CSS ontwerpt. Het nut van deze standaarden is terug te vinden in bijvoorbeeld toegankelijkheid en de wijze waarop browsers een website interpreteren. Een... (lees verder)

29

juni
2009
in SEO »

SEO methoden en technieken op de proef gesteld

Op 22 juni 2009 heeft SEOmoz een rapport gepubliceerd met daarin de resultaten van enkele tests op het gebied van SEO. Enkele interessante resultaten zijn daaruit naar voren gekomen waarvan we er hieronder een aantal uitlichten. De title tag Beste resultaat: Primair zoekwoord... (lees verder)

20

mei
2009
in SEO »

Linkbuilding: de tijd van snel en makkelijk is voorbij

Linkbuilding is belangrijk. Onmisbaar in een goede zoekmachine marketing campagne. En soms lijkt het ook helemaal niet zo moeilijk. De startpagina's en weblogs waar inclusief url op gereageerd kan worden liggen tegenwoordig immers voor het oprapen. Maar zo simpel ligt... (lees verder)

15

februari
2009
in SEO »

Voorkom duplicate content met het canonical attribuut

Duplicate content ontstaat doordat verschillende url's van een website dezelfde content bevatten en dit is niet goed voor zoekmachines. Dit kan ontstaan doordat er bijvoorbeeld een extra variabele aan een url wordt toegevoegd. Bijvoorbeeld: http://www.webwinkel.nl/index.php?product=12 http://www.webwinkel.nl/index.php?product=12&kleur=groen Ook tracking codes van Analytics of dynamische... (lees verder)

Contact


Santhos
Industrieweg 5
7944 HT Meppel
Drenthe

info@santhos.nl »