7

januari
2014
in Webdesign »

Is uw website klaar voor mobiel en tablet?

Ruim de helft van de Nederlanders maakt inmiddels gebruik van internet op zijn of haar telefoon. Ruim een derde gebruikt internet op een tablet. De verwachting is dat dit in 2014 alleen maar verder gaat stijgen. Onder andere door de... (lees verder)

6

januari
2014
in Webdesign »

Responsive webdesign is de toekomst. 6 redenen waarom.

Het is geen verrassing meer dat mobiel internetgebruik enorm is toegenomen de laatste jaren. Volgens diverse onderzoeken zal mobiel internet in 2014 het gebruik van desktop computers zelfs gaan evenaren. Ondanks deze feiten is het overgrote deel van bedrijfswebsites nog... (lees verder)

15

december
2009
in Webdesign »

Een professionele website laten maken. De handleiding.

Een professionele website laten maken. De complete handleiding. Dit artikel is bedoeld voor (startende) ondernemers die serieus van plan zijn een professionele website te laten ontwikkelen. Het artikel beschrijft het proces van het ontwikkelen van een website van begin tot eind... (lees verder)

3

oktober
2009
in Webdesign »

Webdesign: het belang van een goede zoekfunctie

Vandaag kwam ik op bol.com om een boek te bestellen en werd ik verrast door het nieuwe uiterlijk van bol. In hoeverre we van 'nieuw' kunnen spreken weet ik niet, aangezien ik er niet dagelijks kom, maar toch wel met... (lees verder)

6

september
2009
in Webdesign »

Webdesign: controleer dit voordat je een website lanceert

Het ontwerp is klaar, het cms werkt, content is toegevoegd en de klant is tevreden. Hoogste tijd om de site online te zetten. Of niet? In het enthousiasme van het lanceren van een nieuwe site kunnen zomaar belangrijke zaken over... (lees verder)

5

september
2009
in Webdesign »

Webdesign trends: call to action buttons

Call to action buttons zijn knoppen waarvan je als webdesigner, en natuurlijk als eigenaar van een website, wil dat iedereen er op klikt wanneer ze op jouw website aankomen. Meestel verwijzen call to action buttons naar een download, inschrijf- of... (lees verder)

13

maart
2009
in Webdesign »

Webdesign prijsverschillen, het hoe en waarom

De grote prijsverschillen in webdesign Bij de één kost een website € 100, bij de ander € 2500 en meer. Hoe kan dit nou eigenlijk? Waarom bestaat hierin zo’n groot verloop? Belangrijker nog, waarom moet een website zo veel kosten als... (lees verder)

Contact


Santhos
Industrieweg 5
7944 HT Meppel
Drenthe

info@santhos.nl »