Is uw website klaar voor mobiel en tablet?

dinsdag 07 januari 2014

Ruim de helft van de Nederlanders maakt inmiddels gebruik van internet op zijn of haar telefoon. Ruim een derde gebruikt internet op een tablet. De verwachting is dat dit in 2014 alleen maar verder gaat stijgen. Onder andere door de komst van het 4G netwerk waardoor mobiel internet vele malen sneller zal worden.

Ook komen bezoekers steeds vaker via social media op uw website. Met name via Twitter en Facebook. In 75% van de gevallen gebeurt dit op een mobiele telefoon.

Responsive webdesign is de toekomst

Vanwege deze ontwikkeling is het belangrijk dat uw website niet alleen op een gewone computer, maar ook op een tablet en mobiele telefoon goed functioneert. 'Traditionele' websites zijn hiervoor vaak niet geoptimaliseerd. Heeft u uw eigen website al eens getest op een mobiel?

Responsive webdesign is een techniek die ervoor zorgt dat een website zich automatisch aanpast aan het apparaat waarop deze wordt bekeken. Eén website, geschikt voor alle apparaten!

Responsive webdesign
Responsive websites: geschikt voor ieder apparaat

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u meegaan in deze ontwikkeling en uw website geschikt maken voor alle apparaten? Neem dan eens contact met ons op! Wij kunnen uw bestaande website ombouwen naar een responsive website.

Meer informatie over responsive webdesign lees je ook in ons blogartikel Responsive webdesign is de toekomst. 6 redenen waarom.


Contact


Santhos
Industrieweg 5
7944 HT Meppel
Drenthe

info@santhos.nl »