Marketing & StrategieOntwikkelingen op het gebied van internet gaan snel vandaag de dag. En dat houdt ons uiteraard bezig. Ondernemen gebeurt steeds meer online en enkel het hebben van een website is hierin niet altijd meer voldoende.

Een aantal veelvoorkomende vragen zijn onder andere:
  • Wat kan ik met Social Media?
  • Hoe word en blijf ik beter vindbaar in Google?
  • Moet ik bloggen? En waarom?
  • Is het versturen van nieuwsbrieven interessant?
Binnen Marketing & Strategie gaan we samen met u op zoek naar antwoorden op deze en andere vragen. Werken aan uw succes op internet dus. En daarbuiten.

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE / SEO
Een betere positie in de organische zoekresultaten van Google? Dat is mogelijk met SEO (Search Engine Optimization). Op basis van een grondig vooronderzoek, waarin we onder andere voor u relevante keywords in kaart brengen, gaan we aan de slag met het optimaliseren van uw website.

De juiste en meest effectieve aanpak is voor iedere situatie anders. We gaan daarom graag met u in gesprek om te onderzoeken wat uw mogelijkheden en kansen zijn.

NIEUWSBRIEVEN / E-MAILMARKETING
In uw marketing- en communicatiestrategie is het versturen van nieuwsbrieven onmisbaar. Het is een uitermate effectieve manier om met uw klanten en doelgroep in contact te komen en te blijven.

Onze dienstverlening omvat zowel de vormgeving, opmaak en het versturen van de nieuwsbrief. Wij maken hiervoor gebruik van een betrouwbaar systeem. Achteraf zijn gedetailleerde statistieken beschikbaar op basis waarvan eventuele vervolgacties gepland kunnen worden.

U levert de inhoud, wij doen de rest.

ADVERTEREN / SEA
SEA, Search Engine Advertising, is de benaming voor alles wat te maken heeft met adverteren op internet. In de meeste gevallen Google Adwords en Facebook Ads. Twee manieren van adverteren waarmee zeer gericht een hele specifieke doelgroep aangesproken kan worden. Onder andere op locatie en interesse.

Wij richten effectieve advertentiecampagnes in op basis van uw budget, wensen en doelgroep.

SOCIAL MEDIA
Social Media kan, mits goed toegepast, van grote waarde zijn voor u en uw bedrijf. De vraag is welke netwerken voor u interessant zijn en hoe u deze kunt inzetten. Wij kunnen u helpen deze vraag te beantwoorden en te vertalen naar een gerichte strategie.

BLOGGEN
Content is King. Een veel gedane uitspraak in de wereld van zoekmachine optimalisatie. Het refereert aan het belang van goede content op uw website bij het scoren in de zoekmachines. En het is waar.

Bloggen kan een goede manier zijn om met regelmaat nieuwe en goede content aan uw website toe te voegen. Hoe dat precies werkt en wat voor u de juiste aanpak is? Kom er gerust eens over babbelen.

Contact


Santhos
Industrieweg 5
7944 HT Meppel
Drenthe

+31(0)522 47 57 32
info@santhos.nl »