Ontwerp & vormgevingOp zoek naar een ontwerp voor een minder gangbaar product? Wij geven naast huisstijlen en drukwerk ook vorm aan specifieke producten. Zoals bijvoorbeeld tassen en verpakkingen.

Naast het ontwerpen bieden we tevens ondersteuning bij de productie.

Een mooi voorbeeld is de tas voor Bij Jet die wij hebben ontworpen.ende en herkenbare uitstraling. Doorgevoerd in uw website, huisstijl en andere uitingen zoals brochures, folders, tassen, etc... Eén lijn, één gezicht. Een belangrijk onderdeel van de communicatie met uw doelgroep(en).

We gaan graag aan de slag met het verwerken van uw onderscheidend vermogen in creatieve, originele en herkenbare ontwerpen. Hierbij kunnen we, wanneer gewenst, niet alleen grafische vormgeving maar tevens illustraties en fotografie inzetten.

Naast het ontwerpen en vormgeven van huisstijlen en andere producten voorzien we tevens in (het begeleiden van) de productie ervan. We beschikken over een uitgebreid netwerk van drukkerijen die we kunnen inschakelen voor de realisatie van zowel gangbaar als exclusief drukwerk.

Logo en huisstijl
Uw logo is in veel gevallen één van de eerste dingen die een potentiële klant van uw bedrijf ziet. Op uw website, visitekaartje, Facebook pagina, advertentie, enz... Erg bepalend voor een eerste indruk en daarom erg belangrijk.


Wij ontwikkelen herkenbare en onderscheidende logo's en huisstijlen die passen bij u en uw bedrijf, maar vooral ook bij uw doelgroep. Een effectief middel in de communicatie naar uw doelgroep.

Benieuwd naar wat we eerder maakten? Neem dan een kijkje in ons portfolio.

Product design
Op zoek naar een ontwerp voor een minder gangbaar product? Wij geven naast huisstijlen en drukwerk ook vorm aan specifieke producten. Zoals bijvoorbeeld tassen en verpakkingen.


Naast het ontwerpen bieden we tevens ondersteuning bij de productie.

Fotografie
Goed fotomateriaal kan het verschil maken. In sommige gevallen kan fotografie zelf doorslaggevend zijn.


Wij zijn breed inzetbaar op het gebied van fotografie. Denk aan bedrijfsfotografie voor gebruik op uw website / social media of productfotografie voor bijvoorbeeld folders of prijslijsten.

Binnen het kantoor van Santhos bevindt zich overigens ook de fotostudio van Anne Weidinger. Zij is gespecialiseerd in portreftfotografie. Kijk voor meer informatie op haar website Anne Weidinger Fotografie Meppel.

Grafische vormgeving en opmaak
Grafische vormgeving zit overal. Meestal komt u er bij de ontwikkeling van een huisstijl of website al mee in aanraking. Maar los daarvan zijn er nog talloze situaties denkbaar waarin grafische vormgeving ingezet moet worden. 


Ons vaste team beschikt naast ontwerpers over een illustrator en een fotograaf. We beschikken daardoor over de disciplines waar bij uitgebreide ontwerpopdrachten vaak behoefte aan is. Denk hierbij aan brochures, menukaarten, prijslijsten, magazines, folders, etc...

Illustraties
Illustraties zijn zeer geschikt om uw ontwerp of uitstraling een persoonlijke en onderscheidende draai te geven. Bijvoorbeeld door het creeëren van een uniek karakter of een persoonlijke serie iconen. Vaak worden illustraties toegepast op websites of als ondersteunend beeldmateriaal in een boek of artikel.


Voor voorbeelden van illustraties die wij hebben gemaakt kunt u ons portfolio raadplegen. En natuurlijk de illustraties op onze eigen website ;-)

Print en drukwerk
Wij beschikken over een breed netwerk van partners op het gebied van print- en drukwerk. We begeleiden de productie van begin tot eind. Dat betekent dat wij zorgen voor de aanlevering van bestanden en het contact onderhouden met de betreffende drukkerij. Zeer snelle levertijden zijn mogelijk. Informeer gerust naar de tarieven en mogelijkheden.

Contact


Santhos
Industrieweg 5
7944 HT Meppel
Drenthe

+31(0)522 47 57 32
info@santhos.nl »