Websites & InternetEen mooie en gebruiksvriendelijke website of webshop die goed functioneert op alle hedendaagse apparaten. Makkelijk te onderhouden en goed te begrijpen voor zoekmachines. Dat geeft rust. En daar bent u bij gebaat.

In onze aanpak speelt de combinatie van creativiteit, techniek en marketing dan ook een grote rol. Gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid staan centraal waarbij we de vormgeving uiteraard niet uit het oog verliezen.

We bouwen trouwens niet alleen websites. We onderhouden ze ook. En maken ze beter als ze niet het gewenste resultaat behalen.

Website laten maken
De basis van alles. Een gebruiksvriendelijke en mooie website die goed werkt op alle apparaten. Ook wel responsive webdesign genoemd. Geschikt voor zowel mobiel, tablet als computer.

Wij ontwikkelen websites en webwinkels op maat. Een uniek ontwerp en een op maat geconfigureerd beheersysteem. Geoptimaliseerd voor zoekmachines. Dat is onze formule: creativiteit + techniek + marketing. Daar geloven wij in.

Benieuwd naar de websites die we maken? Bekijk ons portfolio met voorbeelden van websites die we eerder maakten.

Website beheer en onderhoud
Het inhoudelijk beheren van uw website wordt kinderspel met ons gebruiksvriendelijke CMS. U kunt waar en wanneer u dat wilt op eenvoudige wijze de inhoud van uw website aanpassen. Ons CMS kan ook gekoppeld worden aan bestaande websites.

Wij werken met heldere servicecontracten waarbinnen we uw website niet alleen inhoudelijk, maar ook op technisch gebied goed onderhouden. Geen zorgen dus.

Usability
Usability, een mooi woord. Het staat voor het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van uw website met als doel een hogere conversie. Bijvoorbeeld meer aanmeldingen voor uw workshop. Of meer contactaanvragen via uw website.

Dit doen we onder andere met A/B testen, cardsorting, opstellen van persona's en het doen van gebruikersonderzoeken.

Hosting
Domeinregistratie en hosting. Niet heel interessant, maar wel erg belangrijk. U wilt immers dat uw website altijd goed bereikbaar is en snel werkt. Betrouwbare en kwalitatief goede hosting is dan gewenst. En dat is een vak apart.

Wij werken samen met een aantal vaste partners die passende oplossingen bieden voor zowel eenvoudige als complexe websites.

Contact


Santhos
Industrieweg 5
7944 HT Meppel
Drenthe

+31(0)522 47 57 32
info@santhos.nl »