Website laten makenSanthos ontwerpt en ontwikkelt professionele websites waarbij de focus ligt op vormgeving, gebruiksvriendelijk, vindbaarheid en uitstraling. Wij besteden niet alleen aandacht aan de ontwikkeling maar adviseren ook omtrent marketing en positionering nadat de website is gelanceerd.

Bent u van plan een website te laten maken, neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!


ONZE WERKWIJZE

Stap 1 - Interactie Ontwerp
Inventariseren doelstellingen, inhoud en structuur
Resulterend in een interactieontwerp waarin functionliteit en informatiestructuur worden omschreven.

Stap 2 - Visueel Ontwerp
Vormgeving en visueel ontwerp
Op basis van het interactieontwerp wordt een visueel ontwerp van uw website gemaakt. Hierin worden onder andere kleurgebruik, fonts en gebruik van afbeeldingen vastgelegd.

Stap 3 - technische realisatie
Technische realisatie
Uw website wordt gebouwd op basis van het interactie- en visueel ontwerp. In deze fase vindt ook de installatie van ons CMS plaats.

Stap 4 - content toevoegen + testen
Toevoegen content + testen
Alle informatie in de vorm van teksten, afbeeldingen, video’s, etc worden aan uw website toegevoegd. Na een laatste serie tests is uw website klaar om gelanceerd te worden.

Stap 5 - Lanceren
Lanceren
Eén van de leukste momenten uit het gehele proces. Uw website wordt gelanceerd!

Stap 6 - onderhoud en optimalisatie
Onderhoud, optimalisatie en marketing
Uiteraard is het belangrijk dat uw website up to date wordt gehouden. U kunt dit zelf doen, maar ook aan ons uitbesteden.

Daarnaast kan na lancering worden gewerkt aan het optimaliseren en beter vindbaar maken van uw website. Op het gebied van marketing kan onder andere worden gewerkt met nieuwsbrieven, een weblog en Google Adwords


OVER ONS

Santhos is een fullservice internet en reclamebureau. Wij zijn actief sinds 2005 en gevestigd in Meppel. Bent u geïnteresseerd in onze diensten neemt u dan gerust contact met ons op om een afspraak te maken.

Santhos
Industrieweg 5
7944 HT Meppel
0522 - 47 57 32

Contact


Santhos
Industrieweg 5
7944 HT Meppel
Drenthe

info@santhos.nl »